Skipsfart

Esso Energi er en anerkjent leverandør av drivstoff- og smøreoljeprodukter til skipsfartindustrien. Vi forstår betydningen høykvalitets energi for å sikre effektivitet og pålitelighet i sjøtransporten. Med vår ekspertise og skreddersydde løsninger kan vi møte behovene til din flåte og bidra til å holde operasjonene i gang. Vi kan levere marine gassolje både med og uten avgifter, avhengig av hvilken drift fartøyene går i.

Stolt leverandør til skipsfart

Skipsfart er en viktig sektor i den globale økonomien, og Esso Energi er stolt av å være en foretrukken leverandør av drivstoff- og smøreoljeprodukter til denne bransjen. Vi tilbyr et bredt spekter av energiløsninger som er skreddersydd for å oppfylle kravene til forskjellige skipsfartoperasjoner.

Marine Gassolje

Vår primære drivstoffløsning for skipsfart er marine gassolje (MGO). Esso Energi forstår behovet for høykvalitets drivstoff som oppfyller strenge miljøstandarder og samtidig sikrer optimal ytelse. Vår MGO er formulert for å møte disse kravene og bidra til å redusere utslippene og fremme bærekraftig sjøtransport.
Gå til

Forleng levetid med smøreoljer

I tillegg tilbyr vi et bredt spekter av smøreoljeprodukter som er spesialdesignet for marineapplikasjoner. Våre smøreoljer bidrar til å opprettholde og beskytte motorene og utstyret ombord i skipet, og gir dermed pålitelig ytelse og lang levetid. Vi forstår viktigheten av smøremidler som tåler de krevende forholdene til sjøtransport og sikrer optimal drift og vedlikehold av skipets maskineri.
Gå til

Tilgjengelig og løsningsorientert

Vi er klar over betydningen av tilgjengelighet og pålitelighet i denne sektoren. Derfor har vi etablert et effektivt distribusjonsnettverk og logistikksystem for å sikre at våre produkter er tilgjengelige når og hvor du trenger dem

Vårt erfarne team av eksperter innen skipsfartsindustrien er klare til å samarbeide med deg for å finne skreddersydde energiløsninger som passer til din flåtes spesifikke behov. Vi forstår også viktigheten av rask og effektiv service, spesielt når det gjelder bunkring av drivstoff og levering av smøreolje. Esso Energi streber etter å levere høykvalitetsprodukter og enestående kundeservice, slik at du kan holde fokus på din kjernevirksomhet.

Vårt dedikerte team av skipsfartsspesialister er klare til å samarbeide med deg for å finne skreddersydde energiløsninger som passer til din flåtes spesifikke behov.

Råd og veiledning

Kontakt Esso Energi i dag for å finne ut hvordan vi kan støtte din virksomhet. Vi er klare til å hjelpe deg med å møte de utfordringer og behov som er unike for din bransje. La oss være din pålitelige kilde til drivstoff og smøreoljer, samt din partner for bærekraftige energiløsninger og førsteklasses kundeservice.
Kontakt oss