Industri

Esso Energi er en pålitelig leverandør av energiløsninger til industrien. Vi forstår behovene og kravene til industrielle operasjoner, og vårt brede utvalg av produkter og tjenester er utformet for å støtte din virksomhets suksess. Fra farget diesel til smøreoljer og biodrivstoff, kan vi levere pålitelige energiløsninger som dekker dine behov og bidrar til en effektiv og mer bærekraftig drift.

Esso Energi tankbil i landlige omgivelser og løvetann.

Biodrivstoff

Esso Energi er også engasjert i å tilby bærekraftige energiløsninger til industrien. Vi leverer biodrivstoffalternativer som kan bidra til å redusere klimaavtrykket og fremme en mer miljøvennlig drift. Ved å velge vårt biodrivstoff, kan du ta et skritt i retning av en grønnere og mer bærekraftig fremtid.
Gå til

Avgiftsfri diesel

Vår farget diesel, også kjent som avgiftsfri diesel, er spesielt egnet for industrielle anvendelser. Denne drivstofftypen oppfyller de spesifikke kvalitetsstandardene og kravene som er nødvendige for industriell bruk. Med farget diesel fra Esso Energi har du en pålitelig og effektiv energikilde som gir den beste ytelsen for din produksjon og transportbehov.
Gå til

Bredt utvalg smøreoljer

Vi tilbyr også et bredt utvalg av smøreoljer som er spesialdesignet for industrien. Våre smøreoljer bidrar til å opprettholde og beskytte kritiske maskiner og utstyr, og sikrer optimal drift og levetid. Vi forstår behovet for smøremidler som kan håndtere de krevende forholdene i industrielle operasjoner, og våre produkter er formulert for å oppfylle disse kravene.
Gå til

Råd og veiledning

Vi forstår betydningen av pålitelighet og levering på kort varsel i industrien. Esso Energi er kjent for å levere produkter av høy kvalitet og førsteklasses service. Vårt dedikerte team er klare til å samarbeide med deg for å møte dine spesifikke behov og sikre at du får rask og effektiv levering av energiprodukter.
Kontakt oss