Jobb hos oss

Esso Energi er en ledende aktør innen energibransjen, og vi er alltid på utkikk etter talentfulle og motiverte mennesker som ønsker å bli en del av vårt team. Vi tilbyr spennende karrieremuligheter innen en rekke ulike fagområder, og vi er opptatt av å skape et inspirerende og inkluderende arbeidsmiljø.

Esso Energi er ikke bare en leverandør av energiløsninger, vi er også en drivkraft for innovasjon og utvikling. Vi er stolte av å være en sentral aktør i den pågående verdiskapningen i Norge, og vi jobber kontinuerlig med å finne fremtidens energiløsninger. Vår visjon er å være i forkant av bransjens utvikling, og vi er engasjert i å levere energi som er bærekraftig, effektiv og pålitelig.

Bli med på vår spennende reise og bli en del av Esso Energi-familien. Vi ser frem til å lære mer om dine ferdigheter, lidenskaper og ambisjoner, og utforske hvordan vi sammen kan bidra til å forme fremtiden.

Esso Energi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode utviklingsmuligheter og en støttende arbeidskultur. Vi verdsetter våre ansatte som en uvurderlig ressurs og er forpliktet til å skape et inkluderende arbeidsmiljø preget av mangfold, likestilling og gjensidig respekt. Vi tror på å gi rom for individuell vekst og balanse mellom arbeid og fritid, slik at våre ansatte kan trives både personlig og profesjonelt.

Bli med oss på reisen og bli en del av et team som er dedikert til å levere energiløsninger av høy kvalitet og skape en bærekraftig fremtid. Søk nå, og bli en del av Esso Energi - en arbeidsplass hvor du kan utvikle deg, trives og gjøre en forskjell.

Som en del av vårt team vil du bli en viktig bidragsyter til vår suksess. Vi tror på å gi våre ansatte muligheten til å utforske nye ideer og løsninger, og vi oppfordrer til innovasjon og kreativ tenkning. Vi tror på samarbeid og tverrfaglig samhandling for å løse utfordringer og levere de beste resultatene til våre kunder.

Vi er stolte av å være en del av verdiskapningen som skjer i Norge i dag. Vår rolle som sentral leverandør av energi til ulike sektorer er viktig, og vi tar dette ansvaret på alvor. Vi forstår behovene til våre kunder innenfor industrien, offentlig sektor, landbruk, transport og skipsfart. Gjennom skreddersydde energiløsninger og førsteklasses service bidrar vi til deres suksess og vekst.

Esso Energi er ikke bare et sted for jobb, det er en arena for karriereutvikling og personlig vekst. Vi tilbyr et stimulerende arbeidsmiljø der du vil bli omgitt av dyktige fagfolk og eksperter innen sine felt. Vi investerer i våre ansattes kompetanseutvikling og gir muligheter for videreutdanning og kursing. Vi tror på å bygge sterke relasjoner og skape et fellesskap der hver enkelt ansatt kan trives og utvikle sitt potensial.

Hvis du er klar til å være en del av et dynamisk team som er lidenskapelig opptatt av å finne og utvikle fremtidens energiløsninger, er Esso Energi stedet for deg. Vi ønsker å høre fra deg, selv om vi for øyeblikket ikke har ledige stillinger. Send oss din CV og en kort beskrivelse av dine ferdigheter og karrieremål, og vi vil kontakte deg når en passende mulighet oppstår.

Send oss en åpen søknad

Hvis du er klar til å være en del av et dynamisk team som er lidenskapelig opptatt av å finne og utvikle fremtidens energiløsninger, er Esso Energi stedet for deg. Vi ønsker å høre fra deg, selv om vi for øyeblikket ikke har ledige stillinger.

Send oss din CV og en kort beskrivelse av dine ferdigheter og karrieremål til post@essoenergi.no, og vi vil kontakte deg når en passende mulighet oppstår.