Esso Energi

Certas Energy Fuels AS er et heleid datterselskap av DCC. Selskapet ble etablert i 2002 som totalleverandør av diesel, HVO 100, Biofyringsolje, bensin, AdBlue, smøremidler, tanker og utstyr til bedrifts- og privatmarkedet i Norge.

Vi ser viktigheten av å være et selskap der du som kunde kan føle trygghet når det gjelder kvalitet, pålitelighet og forutsigbarhet. Vi leverer kvalitetsprodukter til konkurransedyktige betingelser, og innehar en kunnskapsrik salg- og kundeserviceavdeling som til enhver tid gjør sitt ytterste for å imøtekomme alle våre kunders ønsker og behov.

Våre verdier

Kvalitet

Vi hjelper våre kunder på veien mot netto nullutslipp ved å tilby, markedsføre og distribuere lavkarbon energiløsninger. Vi tror på energiens kraft og bruker den til å bygge sterke virksomheter. Våre kvalitetsprodukter leveres til konkurransedyktige vilkår, støttet av en kunnskapsrik salgs- og kundeserviceavdeling som alltid gjør sitt ytterste for å møte kundens ønsker og behov.

Pålitelighet

Vi søker stadig nye muligheter, investerer kapital og hjelper mennesker med å realisere sitt potensial og en filosofi som handler om lederskap og framgang. Med energi vil vi være smidige og innovative. Med energi vil vi lede veien mot avkarbonisering. Med energi vil vi lykkes.

Forutsigbarhet

Vi er stolte av å kunne tilby et bredt spekter av energiprodukter og -tjenester til kunder over hele Norge. Vi er forpliktet til å levere kvalitetsprodukter, fremragende kundeservice og bærekraftige løsninger som hjelper våre kunder med å oppnå deres energimål.

Vi ser frem til å være din pålitelige energipartner og bidra til din suksess.

Be om pristilbud