Bli klar til våronna

Gjør deg klar for våronna med Esso Energi – din pålitelige partner for energiløsninger til landbruket. Utforsk kvalitetsprodukter, skreddersydde løsninger og førsteklasses service. Kontakt oss nå for å sikre stabil og presis leveranse gjennom hele sesongen!

Kampanjepris

Uansett om du trenger drivstoff til traktorer og kjøretøy, smøreoljer til maskiner eller oppvarmingsløsninger til gårdsbygninger, er Esso Energi klar til å være din foretrukne leverandør.

Inntil 60% rabatt på smøreoljer og ekstra gode priser på diesel.

Kontakt oss på tlf. 22 66 38 50.

Priser

Vi har et bredt utvalg av smøremidler og kjemiprodukter fra markedets mest anerkjente produsenter.

Med kampanjepris får du Mobil smøreolje Mobilfluid 428 i 20 liters kanne til kr 63,- pr liter eks. mva, eller Shell Spirax S4TXM 10W/30 til kr 56,84 pr liter eks. mva.

Du kan også få 10 liters Adblue kanner til kr 11,90 pr liter ekskl. mva.

Og trenger du nye tanker til gården kan vi tilby 1.500 liters tank med pumpe fra Fortis til kr 23.385 pluss frakt.

Be om pristilbud

Vårt dedikerte team er alltid klare til å gi råd og veiledning for å sikre at du får de beste energiløsningene for din virksomhet. Vi er her for å støtte deg gjennom hele prosessen, fra bestilling til levering, og streber etter å skape en sømløs og positiv opplevelse for deg som bonde.

Få tilbud

Kort leveringstid

En av våre viktigste fortrinn er kort leveringstid. Med vårt effektive distribusjonsnettverk og logistikkløsninger kan vi levere energiprodukter raskt og effektivt, selv i høysesonger som våronn og høstonn.

Tid og pålitelighet

I landbruket er tid og pålitelighet avgjørende. Esso Energi forstår at bønder har behov for energiforsyning som fungerer sømløst og kan tilpasses de skiftende behovene i landbruksvirksomheten. Vi er stolte over å være en anerkjent leverandør av energiprodukter og -tjenester som støtter og forbedrer effektiviteten i landbruket.