Marine Gassolje (MGO)

Marine Gassolje (MGO) er et pålitelig og spesialisert drivstoff som brukes i marine dieselmotorer. Dette drivstoffet er designet for å møte de høye kravene og strenge standardene i maritim sektor. Vi kan levere marine gassolje både med og uten avgift, avhengig av om fartøyet går i innenriks eller utenriks fart. Her er en beskrivelse av Esso Energis Marine Gassolje

Esso Marine Gassolje (MGO) er et førsteklasses drivstoff som er spesialutviklet for bruk i marine dieselmotorer. Det er et pålitelig og effektivt drivstoff som oppfyller de strenge kravene i maritim sektor.

Uansett om det er store kommersielle fartøy, cruiseskip eller mindre marinefartøyer, kan du stole på Esso Marine Gassolje som et pålitelig drivstoffvalg.

Esso Energi er dedikert til å levere høykvalitets Marine Gassolje (MGO) som møter behovene og kravene til maritim sektor. Vårt drivstoff sikrer effektiv drift og redusert miljøpåvirkning. Kontakt oss i dag for å sikre pålitelig drift av dine marine dieselmotorer med Esso Marine Gassolje fra Esso Energi

Fordeler

Driftssikkerhet

Esso Marine Gassolje er utformet for å gi sikker og problemfri drift av marine dieselmotorer. Den leverer pålitelig kraft og bidrar til jevn og effektiv drift av fartøyet.

Kvalitet og konformitet

Esso Energi garanterer høy kvalitet på Marine Gassolje. Produktet oppfyller og overgår myndighetenes krav og standarder for marint drivstoff. Det er tilsatt markør og fargestoff i samsvar med gjeldende forskrifter.

Miljøvennlig

Esso Marine Gassolje bidrar til å begrense miljøpåvirkningen fra skipsfarten. Produktet er utviklet med tanke på å redusere utslipp av skadelige stoffer og oppfyller strenge miljøstandarder.

Her kan du åpne og laste ned sikkerhetsdatablad for Marine Gassolje

Last Ned

Be om pristilbud