Bensin (95 oktan og 98 oktan)

Våre bensinprodukter er nøye formulert i samsvar med industrielle standarder og krav. Vi tilbyr et bredt spekter av bensinkvaliteter med ulik sammensetning for å imøtekomme ulike behov og motorer.

Våre bensinprodukter er utviklet i henhold til NS-EN228 og leveres med varierende reduksjonsevne. Vi tilbyr bensin med biokomponenter som oppfyller EUs bærekraftkriterier og kan produseres av forskjellige fornybare råvarer. Våre bensinprodukter er egnet for bruk i bensinmotorer med katalysatorer for rensing av avgasser.

Vår Blyfri 95 å har bensinkvaliteten E10, som inneholder opptil 10 volumprosent bioetanol. E10 er et drivstoffalternativ med økt innblanding av bioetanol for å møte kravene og forventningene til mer bærekraftige drivstoffløsninger. For kunder som ikke kan benytte bensin med uten 10 prosent etanol, tilbyr vi også blyfri bensin 98 uten etanol innblanding.

Våre bensinprodukter oppfyller høye standarder og krav for å sikre optimal ytelse og driftssikkerhet for kjøretøy med bensinmotorer. Vi tilbyr bensinkvaliteten E10 med en høyere andel bioetanol for å redusere miljøpåvirkningen og CO2-utslippene. For de som ikke kan benytte bensin med etanol, tilbyr vi også blyfri bensin 98. Velg våre bensinprodukter for pålitelig ytelse og redusert miljøpåvirkning.

Fordeler

Funksjon

  • Nøye formulert

  • Variert sammensetning

  • Bærekraftige biokomponenter

  • Egnet for katalysatorer

Kundefordeler

  • Optimal ytelse og driftssikkerhet

  • Tilpasset ulike motorer og kjøretøy

  • Reduserer miljøpåvirkning og CO2-utslipp

  • Renser avgasser og oppfyller utslippskrav

E10 – Ny standard for Bensin 95

Fra 1. april 2023 endret vår Bensin 95 fra E5 til E10. Dette betyr at bensinen kan inneholde opptil 10 % bioetanol, mot en tidligere maksgrense på 5 %. E10 har et lavere livsløpsutslipp av drivhusgasser enn vår tidligere bensin. De fleste bensinbiler produsert etter 2011, og mange før, er kompatible med E10. Se mer informasjon på Drivkraft Norge sine nettsider.

Her kan du åpne og laste ned sikkerhetsdatablad for bensin

Last ned

Be om pristilbud