Meny

Om ESSO Energi

Esso Energi opererer under selskapsnavnet Certas Energy Fuels AS.

Industri og næringskunder

Esso Energi leverer både avgiftsbelagt- og avgiftsfri diesel samt fyringsolje og lavsvovel fyringsolje. Våre produkter tilfredsstiller alle myndighetskrav eller overgår disse. Vårt distribusjonsnett består av lokale salgsdistributører med bred lokalkjennskap, gode produktkunnskaper og  mange års erfaring. I tillegg har vi et stort nettverk av ubemannede dieselanlegg hvor våre kunder har tilgang med Esso Energi-kort, samt andre bankkort, og kan fylle diesel hele døgnet til fordelaktige priser.

Privatkunder

Esso Energi leverer Villa Fyringsolje, Lavsvovel Villa Fyringsolje og Villa Parafin til boligoppvarming. Alle våre produkter er av høy kvalitet. Våre kunder kan benytte seg av fordelene med våre kampanjer på boligvarmeprodukter til reduserte priser. Privatkunder har også mulighet til å bestille via våre nettsider. Ved å bestille via våre nettsider får våre kunder en ekstra nettrabatt. Vi gir kunder som har Esso MasterCard ytterligere rabatt på våre villaprodukter. Våre salgsdistributører har biler tilpasset denne typen distribusjon og er lokalkjente, pålitelige og leverer i løpet av kort tid.

Kundeservice

Esso Energi tror på å bygge langsiktige relasjoner med våre kunder. Vi har en kunnskapsrik salgs- og kundeserviceavdeling som er behjelpelig med råd og veiledning. Vårt kundesenter er bemannet alle ukedager fra 08-16. Her behandler vi alle henvendelser og gjør vårt ytterste for å imøtekomme våre kunders ønsker og behov. Våre selgere har tilhørighet i ulike geografiske områder, og vil derfor lett kunne opprettholde en tett kontakt med deg som kunde.