Meny

Om ESSO Energi

Esso Energi opererer under selskapsnavnet Certas Energy Fuels AS.

Certas Energy Fuels AS er et heleid datterselskap av DCC. Selskapet ble etablert i 2002 som totalleverandør av diesel, HVO 100 og Biofyringsolje til bedrifts- og privatmarkedet i Norge. Certas Energy Fuels AS er knyttet opp mot Esso og forhandler Essos produkter.


Certas Energy Fuels ser viktigheten av å være et selskap der du som kunde kan føle trygghet når det gjelder kvalitet, pålitelighet og forutsigbarhet.  Vi leverer kvalitetsprodukter til konkurransedyktige betingelser, og innehar en kunnskapsrik salg- og kundeserviceavdeling som til enhver tid gjør sitt ytterste for å imøtekomme alle våre kunders ønsker og behov.


Distribusjonsforhold
Våre hovedlager er Sjursøya i Oslo, Slagen i Tønsberg, Skålevik i Bergen, Høvringen i Trondheim og
Fredrikstad lager som er eid og styrt av Esso Norge. Her henter våre distributører og transportører 
alle våre produkter som er produsert på Esso sitt raffineri på Slagentangen.
Ut over dette trekker vi fra Statoil sine lager på Førde og Kristiansand, UnoX sitt lager i Stavanger samt Shell sine i Ålesund og Haugesund.


Dekningsområde
Certas Energy Fuels AS har et godt utviklet nettverk av salgsdistributører som distribuerer produkter til våre kunder og sørger for tett oppfølging i sine geografiske områder. De har lang erfaring, høy kompetanse og benytter en moderne bilpark. 


Industri og næringskunder
Esso Energi leverer både avgiftsbelagt- og avgiftsfri diesel samt HVO 100 og biofyringsolje. Våre produkter tilfredsstiller alle myndighetskrav eller overgår disse. Vårt distribusjonsnett består av lokale salgsdistributører med bred lokalkjennskap, gode produktkunnskaper og  mange års erfaring. I tillegg har vi et stort nettverk av ubemannede dieselanlegg hvor våre kunder har tilgang med Esso Energi-kort, samt andre bankkort, og kan fylle diesel hele døgnet til fordelaktige priser.
 

Privatkunder
Esso Energi leverer HVO 100 og biofyringsolje til boligoppvarming. Alle våre produkter er av høy kvalitet. Vi gir kunder som har Esso MasterCard ytterligere rabatt på våre villaprodukter. Våre salgsdistributører har biler tilpasset denne typen distribusjon og er lokalkjente, pålitelige og leverer i løpet av kort tid.


Kundeservice
Esso Energi tror på å bygge langsiktige relasjoner med våre kunder. Vi har en kunnskapsrik salgs- og kundeserviceavdeling som er behjelpelig med råd og veiledning. Vårt kundesenter er bemannet alle ukedager fra 08-16. Her behandler vi alle henvendelser og gjør vårt ytterste for å imøtekomme våre kunders ønsker og behov. Våre selgere har tilhørighet i ulike geografiske områder, og vil derfor lett kunne opprettholde en tett kontakt med deg som kunde.