Meny

Kundesenter Esso Energi
Mandag-Fredag 08-16

Telefon: 22 66 38 50
E-post: post@essoenergi.no

 

Klikke her for å finne din nærmeste forhandler

 

Esso Energi tar koronaviruset på alvorDette er ekstraordinære og dramatiske tider. Vi i Esso Energi er vårt ansvar bevisst og skal bidra til å begrense spredningen av koronaviruset. Vi oppfordrer samtidig alle våre kunder om å vise solidaritet og følge helemyndighetenes råd for å begrense smittespredningen.
Tryggheten for kunder, samarbeidspartnere og ansatte er det viktigste for Esso Energi. Hele organisasjonen blir derfor løpende holdt oppdatert og følger helsemyndighetenes ekstraordinære råd knyttet til hygiene, reising og hjemme-karantene.
Transport av drivstoff er av myndighetene betegnet som en næring som nå er viktig i forhold til å opprettholde samfunnssikkerhet og beredskap i landet vårt. Vi som selskap skal gjøre hva vi kan for at alle som trenger det får drivstoff som normalt.
Som Esso Energi-kunde skal du fortsatt få gode kundeopplevelser hos oss. Vi lover deg et hyggelig smil, men ber om forståelse for at vi unngår håndhilsning og holder litt ekstra avstand for å begrense smittespredning.
Oppdaterte råd fra helemyndighetene finnes på helsenorge.no. Husk å opprettholde ekstra god håndhygiene og riktige hostevaner. Sammen skal vi komme oss gjennom denne ekstraordinære situasjonen.
Hilsen alle oss i Esso Energi

 

 


 
  • * = må fylles inn
  • *Ønsker tilbud på: